Hoe werkt het precies?

Iemand verrassen met een lieve brief

Een lieve brief ontvangen is een geweldige verrassing voor iedereen! Met KerstBrief kun je binnen een paar minuten een mooie brief voor iemand samenstellen. Wij hebben al leuke teksten geschreven die je zo kunt gebruiken. We hebben een aantal onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kan je ook zelf een leuke brief aan iemand schrijven

Na het schrijven en bestellen van de brief of sms wordt dit in ons systeem klaargezet. Een sms-je wordt automatisch verzonden op de door jou aangegeven datum en tijdstip. Brieven worden door ons op de dag van verzending gedrukt op mooi luxe papier helemaal in kerststijl. Wij doen dit vervolgens in een mooie luxe envelop, doen er een postzegel op en sturen deze naar de ontvanger.

Afgezien van het schrijven of kiezen van de tekst hoef je dus niets te doen en bezorg je iemand met deze feestdagen toch een beetje extra aandacht.
 

Inplannen van een brief of sms

Om het je gemakkelijk te maken, bieden we ook de optie om een sms of brief in te plannen. Bij een sms kun je een specifieke datum en tijd invullen dat het bericht verstuurt moet worden. Je kunt eventueel direct een aantal sms-jes inplannen, zodat je dit maar één keer hoeft te doen. Wij zorgen er voor dat op de juiste datum en tijd het sms-je verstuurd wordt. 

Voor een brief kun je zelf een verzenddatum kiezen. De brief ligt doorgaans de volgende werkdag na verzending bij je op de mat. Helaas zijn we wel afhankelijk van onze postdienst, maar wij zorgen er altijd voor dat de brief op de juiste datum verzonden wordt.